Meerpuntssluiting in bestaande deur plaatsen

Wil jij je huis, bedrijf of opslagruimte beter beveiligen? Dan bieden meerpuntssluitingen een goede bescherming. Hiervoor hoef je niet een geheel nieuwe deur aan te schaffen. Meerpuntssluiting in bestaande deur plaatsen is ook mogelijk. De experts van deurbeveiligen.nl staan voor je klaar en fixen dit binnen 1 dag!

Meerpuntssluiting in je nieuwe woning? Goed idee!

Gefeliciteerd met je nieuwe woning, de tijd van verbouwen, opknappen, verven en behangen komt eraan. Een mooie maar ook een drukke tijd waarin het makkelijk is om iets over het hoofd te zien. Vergeet dan ook niet je woning te voorzien van meerpuntsluitingen op de voor- en achterdeur.

Meerpuntssluitingen is de perfecte beveiliging voor je deur. Je bent hierdoor beter beschermd tegen inbraak. Ook zal de deur minder snel kromtrekken door weersinvloeden. Mooi meegenomen toch!

Je hoeft niet meteen een heel nieuwe deur aan te schaffen. Meerpuntssluiting in bestaande deur plaatsen is ook mogelijk. De experts van deurbeveiligen.nl realiseren dit voor jou al binnen 1 dag.

Wat is een meerpuntssluiting?

Zodra je de deur dichttrekt en deze op slot draait zal bij een meerpuntssluiting de deur op meerdere plekken in het kozijn vergrendeld worden. Omdat de deur op meerdere punten gesloten wordt zal de druk gelijkmatig verdeeld worden over de deur. Hierdoor is het voor inbrekers niet mogelijk de deur met geweld te forceren en zo toegang tot jouw huis te verschaffen.

Meerpuntssluiting-in-bestaande-deur-plaatsen

Meerpuntssluiting in bestaande deur plaatsen

Heb je een nieuwe woning, of is je oude meerpuntssluiting versleten of beschadigd dan hoef je niet een geheel nieuwe deur aan te schaffen. Je doet er verstandig aan om de meerpuntssluiting te laten installeren door een expert.

De expert inspecteert de deur om de juiste plaats van de extra vergrendelpunten te bepalen en te markeren. Vervolgens wordt de deur op de gemarkeerde plaatsen gefreesd. Zo ontstaat er een uitsparing waar de verschillende onderdelen van de meerpuntssluiting in gemonteerd worden.

Advies nodig? Vraag het deurbeveiligen.nl

Zorg dat je huis, bedrijfspand of garage goed beveiligd is tegen indringers. Neem daarom vandaag nog contact op met de experts van deurbeveiligen.nl. Zij geven jou graag advies over de mogelijkheden van een meerpuntssluiting in jouw bestaande deur.