Tegelzetters

Ben jij op zoek naar een goede, ervaren tegelzetter? De tegelzetters van de TZS Bouwgroep kunnen alle jouw tegelwerk verzorgen. Zij doen dit vakkundig en precies. Zij gebruiken de nieuwste gereedschappen en leveren prachtig tegelwerk op. Ook hebben de tegelzetters regelmatig een bijscholing zodat zij up to date blijven met de nieuwste tegel technieken.

Je kan bij de TZS Bouwgroep terecht voor het betegelen van je badkamer, toiletruimte, keukenwanden, vloeren en zelfs je terras. Zij hebben ervaring met alle soorten tegels zoals keramisch, natuursteen, glas en mozaïek. Ook het leggen van de tegels in verschillende motieven is mogelijk.

Wanden en vloeren betegelen

De tegelzetters van de TZS Bouwgroep zijn gespecialiseerd in badkamer renovatie. Wil jij een nieuwe badkamer dan kunnen de tegelzetters de vloeren en wanden van de badkamer voorzien van keramische, natuursteen of glazen tegels. De tegels worden door de tegelzetters gelegd in specie of verlijmd.  Daarna wordt alles netjes gevoegd en afgekit. De kleur van de voegen kan je net zoals de soort en kleur tegels natuurlijk zelf bepalen, het blijft ten slotte jouw badkamer. De tegelzetters geven je graag advies over de nieuwste trends en de mogelijkheden.

Tegelzetters

Vakkundige tegelzetters

Tegels zetten is specialistisch werk waarbij meetkunde, precisie en materiaalkennis komt kijken. Een niet strak gelegde vloer of gezette tegelwand valt direct op en zal voor altijd een bron van ergernis zijn. Het bepaalt de algehele uitstraling van het uiteindelijke werk. Het is daarom aan te raden om een vakkundige tegelzetter de finishing touch van jouw badkamer, toiletruimte, keuken of (terras) vloer te laten leggen of zetten. De tegelzetters van de TZS Bouwgroep hebben alle ervaring, kennis, materiaal en gereedschap in huis om jouw klus te klaren en hoogstaand tegelwerk af te leveren.

TZS Bouwgroep voor al jouw tegelwerk

Nieuwsgierig geworden naar wat de TZS Bouwgroep voor jouw tegel klus kan betekenen, neem dan contact met hun op. Zij komen eerst bij je langs om kennis te maken en bespreken dan alle wensen, mogelijkheden en onmogelijkheden. Ze geven advies over de te gebruiken materialen. Nadat alles is besproken zal er een offerte worden opgesteld en kan de planning gemaakt worden. De tegelzetters zullen jouw tegel klus met perfectie uitvoeren!