Weespersluis – Wonen in Weespersluis

Midden in de Bloemendalpolder wordt momenteel een prachtige nieuw woningbouwplan gerealiseerd. Deze wijk past qua stijl bij de historische buitenplaatsen die je langs de Vecht vindt. In de gehele Bloemendalpolder gaat men in totaal slechts 2750 huizen bouwen waardoor groen de overhand blijft houden. De nieuwe wijk genaamd Weespersluis bestaat uit drie gedeeltes met ieder een eigen bouwstijl, te weten:

Dit ruim opgezette project, ligt nog geen tien minuten treinafstand van Amsterdam. Weespersluis ligt bovendien dicht bij het station van Weesp, ’t Gooi en bij De Vecht. Het is een waterrijk gebied en het is de bedoeling dat mensen die hier gaan wonen met hun bootje zo De Vecht op kunnen varen.

Wil jij ook wonen in een ruim en groen woonlandschap, op 10 minuten afstand met de trein van Amsterdam, met verbinding naar De Vecht en met een recreatiegebied in je achtertuin?
Meld jezelf dan nu aan!

Weespersluis - Wonen in Weespersluis

Wonen in Weespersluis is wonen naast een nieuw natuur- en recreatiegebied

In de Bloemendalerpolder combineert men het woningbouwplan met de ontwikkeling van een nieuw natuur- en recreatiegebied. Er wordt, naast twee stadsparken, een grote recreatieplas aangelegd met fiets en wandelpaden. Er komt ook een nieuwe verbinding naar de A1. De woningen zijn gesitueerd langs singels, (park) straatjes en rond hofjes. Omdat de stijl van de woningen afgewisseld klassiek en modern is, krijgt elke buurt zijn eigen karakter. Weespersluis heeft ook een gezondheidscentrum waar je terecht kunt bij huisartsen, fysiotherapie en een apotheek. In het oostelijke deel van de woonwijk komen tevens:

  •       Scholen
  •       Voorziening voor vroeg- en voorschoolse educatie
  •       Buitenschoolse opvang
  •       Sporthal
  •       Buurtkamer
  •       Verenigingsruimte

In Weespersluis is bovendien ruimte voor een winkelgebied van 3450 m². Zolang dit nog niet is gerealiseerd kun je in Weesp, op fietsafstand van Weespersluis, uitgebreid winkelen.

Ben je op zoek naar een woning in de buurt van Amsterdam? Dan is Weespersluis een unieke kans. Je kunt, geheel vrijblijvend, contact opnemen met Sterk! Makelaars.

123wonen.nl - de verhuurmakelaar